سلامتی

هشدار: مصرف بیش از حد تخم مرغ مرتبط با دیابت

تخم مرغ مخلوط شده ، شکار شده یا آب پز ، یک غذای محبوب صبحانه در سراسر جهان است. با این حال ، مزایای تخم مرغ فروتن برای سلامتی تمام نیست ، زیرا تحقیقات جدید دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می دهد که مصرف بیش از حد تخم مرغ می تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد.

این مطالعه طولی (1991 تا 2009) که با مشارکت دانشگاه پزشکی چین و دانشگاه قطر انجام شده است ، اولین مطالعه ارزیابی تخم مرغ در یک نمونه بزرگ از بزرگسالان چینی است.

این مطالعه نشان داد که افرادی که به طور منظم یک یا چند تخم در روز مصرف می کنند (معادل 50 گرم) خطر ابتلا به دیابت را 60 درصد افزایش می دهند.

با شیوع دیابت در چین در حال حاضر بیش از 11 درصد – بالاتر از میانگین جهانی 8.5 درصد – دیابت به یک نگرانی جدی در مورد بهداشت عمومی تبدیل شده است.

تأثیر اقتصادی دیابت نیز قابل توجه است و 10 درصد از هزینه های بهداشت جهانی (760 میلیارد دلار) را تشکیل می دهد. در چین ، هزینه های مربوط به دیابت بیش از 109 میلیارد دلار بوده است.

دکتر اپیدمیولوژیست و متخصص بهداشت عمومی ، دکتر مینگ لی ، یونیسا ، می گوید افزایش دیابت یک نگرانی فزاینده است ، به ویژه در چین که تغییر در رژیم غذایی سنتی چینی بر سلامتی تأثیر می گذارد.

دکتر لی می گوید: “رژیم غذایی یک فاکتور شناخته شده و قابل تغییر است که در بروز دیابت نوع 2 نقش دارد ، بنابراین شناخت طیف وسیعی از عوامل رژیم غذایی که ممکن است بر شیوع رو به رشد بیماری تأثیر بگذارد مهم است.”

“طی چند دهه گذشته ، چین یک تغییر اساسی خوراکی را تجربه کرده است که شاهد آن هستیم بسیاری از مردم از یک رژیم غذایی سنتی حاوی غلات و سبزیجات دور شده و به یک رژیم غذایی پردازش شده تر می روند که شامل مقادیر بیشتری گوشت ، میان وعده ها و غذاهای پر انرژی است.

“در همان زمان ، مصرف تخم مرغ نیز به طور مداوم در حال افزایش است. از سال 1991 تا 2009 ، تعداد افرادی که در چین تخم مرغ می خورند تقریباً دو برابر شده است *.

“در حالی که ارتباط بین خوردن تخم مرغ و دیابت اغلب مورد بحث است ، این مطالعه با هدف ارزیابی مصرف تخم مرغ طولانی مدت در افراد تخم مرغ و خطر ابتلا به دیابت انجام شده است ، که توسط قند خون ناشتا تعیین می شود.

“آنچه ما کشف کردیم این بود که مصرف تخم مرغ طولانی مدت (بیش از 38 گرم در روز) احتمال ابتلا به دیابت در بزرگسالان چینی را تقریبا 25 درصد افزایش می دهد.

“علاوه بر این ، در بزرگسالانی که به طور منظم مقدار زیادی تخم مرغ (بیش از 50 گرم یا معادل یک تخم مرغ در روز) می خورند ، 60 درصد خطر دیابت افزایش می یابد.”

این اثر همچنین در زنان بیشتر از مردان بود.

دکتر لی می گوید اگرچه این نتایج حاکی از آن است که مصرف بیشتر تخم مرغ با خطر ابتلا به دیابت در بزرگسالان چینی ارتباط مثبت دارد ، اما تحقیقات بیشتری برای کشف روابط علی لازم است.

“برای غلبه بر دیابت ، یک رویکرد چند وجهی مورد نیاز است که نه تنها تحقیقات را شامل شود ، بلکه مجموعه ای روشن از دستورالعمل ها برای کمک به اطلاع رسانی و راهنمایی مردم است. این مطالعه یک گام به سوی آن هدف بلند مدت است. “

0/5 ( 0 نظر )

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *