فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
دانلود کتاب من مضطرب اثر استفانی برتولون pdf
تمامی رفتارهایی که در برابر اینترنت یا به طور کلی فناوری های جدید و تصاویر از خود نشان می دهیم، به نوعی احساس خستگی ما را از بین می برند. برای مقابله با احساس خط درونی که در نتیجه نداشتن فعالیت و سکون به وجود می آید، می توانیم به کمک اینترنت غرق دانش، تصاویر و اطلاعات شویم. آيا تمامی اطلاعاتی که استفاده می کنیم مفید و کاربردی هستند؟ وقتی به منظور هدف خاصی از اینترنت استفاده می کنیم، بی شک به اهمیت بالای آن پی خواهیم برد؛ اما بعضی از افراد اعتراف کرده اند که گاهی در مهمانی ها بدون این که متوجه گذشت زمان باشند مدام در اینترنت سرگرم بوده اند.
همین که سر از گوشی هایشان برمی دارند تازه متوجه می شوند که سه ساعت مشغول تماشای ویدئوها چت کردن در فیس بوک و باز کردن پیام های تبلیغاتی بوده اند. در واقع وقتی تحت تأثیر عوامل محرک و غرق در تصاویر دنیای وب هستیم بدون هیچ وقفه ای به این کار ادامه می دهیم. امروزه با وجود چنین امکاناتی احساس خستگی و فرسودگی به ندرت به سراغ ما می آید و گاهی حتی از آن به عنوان نشانه افسردگی نیز یاد می شود. با این وجود فقط در این زمان هاست که مغز بیشترین فعالیت خود را دارد، در ارتباطات عصبی اش آزادانه عمل می کند و اندیشه و تفکر به بالاترین حد خود می رسد.
اما انباشته شدن تصاویر و اطلاعات در مغز ما باعث غیرفعال شدن آن می شود، به گونه ای که دیگر قادر به تکمیل این اطلاعات نخواهد بود. در واقع، تمامی داده هایی که با اشتیاق به سیستم مغزی خود وارد می کنیم در حافظه ذخیره نمیشود (خوشبختانه!) و فقط حجم مغز ما را پر می کند؛ در نتیجه، در این زمانها بیش از حد برانگیخته می شود تا جایی که به چنین تحریکی عادت می کند و تا زمانی که این فرآیند متوقف نشود چیز دیگری را قبول نخواهد کرد. در چنین مواقعی به هر نوعی خود را با اینترنت مشغول می کنیم تا راهی برای تسکین احساس دلهره آور انفعال بیابیم.
مغز همیشه در مواجهه با احساس خستگی راهکارهایی ارائه می دهد: با توجه به مقدار زمانی که به روان خویش اختصاص می دهیم، مغز توانایی تفکر و خلاقیت را در اختیارمان می گذارد تا از این طریق بتواند افکارمان را به هم پیوند دهد و شکوفا کند. ما معمولا به فرزندان خود توصیه می کنیم که بازی هایی با خلاقیت خود بسازند و اجازه دهند تخیلشان به پرواز درآید. اما آیا خود ما بزرگترها چنین چیزی را اجرا می کنیم؟ هدف ما مقصر جلوه دادن اینترنت در جریان تنبلی شناختی مان نیست، بلکه صرفا یادآوری این مسئله است که روش استفاده آگاهانه تری از این ابزار اجتماعی داشته باشیم.
- حجم فایل : 38 مگابایت
- فرمت : pdf (غیر قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 197 ص