نمونه سوال امتحانی کیک ساز و ترساز نوبت دوم سال ۹۶

فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.

نمونه سوال امتحانی کیک ساز و ترساز نوبت دوم سال ۹۶

فرمت: ورد ( word)

حجم: ۲۳ کیلوبایت

1000 تومان – خرید

بخشی از سوالات

کدام فر دارای گریل است؟

الف) فر سنتی                                                   ب) فر چند طبقه

ج)فر خانگی                                                     د) فر طبقه ای با پایه متحرک

بهترین محلول جهت تمیز کردن یخچال و فریزر کدام است؟

الف) الکل سفید                                                ب)جوش شیرین

ج) آب ژاول                                                     د)سرکه

در توزین به روش متریک از کدام ابزار استفاده می شود؟

الف) لیوان های مدرج                                        ب) ترازو

ج) پیمانه های استاندارد                                    د) قاشقهای استاندارد

استفاده از کدام ابزار موجب افزایش بازدهی خمیرها می شود؟

الف) آسیاب برقی                                            ب) پالت

ج) الک                                                        د) قاشق چوبی

از همزن برقی برای مخلوط کردن کدام مورد استفاده نمی شود؟

الف) فرم گرفتن خامه                                       ب) مخلوط کردن آرد با مایه کیک

ج)کشدار شدن زرده تخم مرغ                             د)فرم دهی سفید تخم مرغ

از کدام وسلیه برای صاف کردن خامه روی کیک استفاده می شود؟

الف) لیسک                                                   ب)پالت

ج) ماسوره                                                    د) پنجره سیمی

برای جلوگیری از مرطوب شدن سطح زیرین کیک های پخته شده ، از کدام ابزار می توان استفاده کرد؟

الف) صفحه گردان                                          ب) پنکه

ج)پنجره سیمی                                             د) استفاده از قالبهای طرح دار

بطور معمول ارتفاع قالبهای پای ………………………. سانتیمتر است.

الف) ۲                                                        ب) ۱۰

ج) ۱۵                                                        د)     ۸

کدام گزینه در مورد آرد گندم صحیح است؟

الف) آرد دارای گلوتن بالا برای تهیه کیک مناسب است

ب) از آرد دارای گلوتن پایین معمولا برای طبخ نانها استفاده می شود

ج) افزایش نشاسته ذرت به آرد دارای گلوتن بالا باعث بهبود کیفیت بافت کیک ها می شود

د) کاهش میزان گلوتن موجود در آرد باعث ایجاد بافت فشرده در کیکها می شود

 

اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

0