فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
پمفلت درد گردن – بروشور درد گردن
فرمت: ورد ( word )
حجم: 1 مگابایت
درد گردن یکی از شایع ترین شکایت های مراجعه کنندگان به اورژانس ها و پزشکان است، که علت های بسیار مختلفی برای آن وجود دارد، صرف نظر از علت ایجاد درد در اغلب موارد این دردها بدون نیاز به جراحی یا مداخلات پیشرفته کاملا بهبود می یابند.
شایع ترین علت دردهای گردنی گرفتگی و سفت شدن عضلات و یا تاندون ها (در اثر ضربه، حرکات ناگهانی یا شدید، اضطراب و فشارهای روانی- عاطفی، ضعف عضلانیفوضعیت های نامناسب اندام هنگام فعالیت یا استراحت، حمل بارهای سنگین و …) است که باعث ایجاد علایم زیر می شود:
دردر در قسمت های پشت گردن و بالای شانه ها
سردرد خفیف
تمایل به خم کردن سر به یک سمت
سفتی و برجستگی عضلات
درد و سفتی عضلات گردن هنگام لمس
درد هنگام خم کردن گردن به اطراف
با توجه به بررسی های انجام شده در حال حاضر ………………………… به عنوان علت اصلی درد گردن شما مطرح می باشد.
تشخیص:
تشخیص علت دردهای گردنی معمولا براساس شرح حال، سابقه ی وجود ضربه یا آسیب، علایم و معاینات بالینی صورت می گیرد و تنها در برخی موارد نیاز به انجام عکس برداری یا سی تی اسکن خواهد بود.
پس از ترخیص تا زمان بهبودی به نکات و توصیه های زیر توجه کنید:
درد معمولا پس از 3-2 روز بهبود نسبی می یابد اما اغلب تا 2 هفته ادامه پیدا می کند، هر چند در برخی موارد بهبودی کامل درد به 6 هفته زمان نیاز خواهد داشت.
جهت کنترل درد از داروهای ضد درد مانند ترکیبات استامینوفن، بروفن، ژلوفن و ناپروکسن استفاده کنید، در صورتی که هنگام ترخیص داروی خاصی برای شما تجویز شده است تنها همان دارو را مصرف کنید.
چنان چه هنگام ترخیص برای شما داروهای شل کننده ی عضلانی (مانند متوکاربامول یا باکلوفن) تجویز شده است دارو را فقط طبق دستور پزشک معالج و در زمان معین مصرف کنید، توجه کنید مصرف بیش از اندازه و خودسرانه ی این داروها باعث ضعف و بی حالی و هم چنین بروز ناراحتی های گوارشی و درد و سوزش معده خواهد شد.
به هیچ وجه بدون دستور پزشک اقدام هب استفاده از داروهای کورتونی (انواع قرص و آمپول) به طور خودسرانه نکنید، این داروها می توانند عوارض خطرناک و مهمی ایجاد کنند که اغلب درمان پذیر نیستند
در صورتی که برای درمان سایر بیماری ها داروی خاصی به طور مداوم مصرف می کنید (مثل انواع ترکیبات کورتون ها) به هیچ وجه شخصا اقدام به قطع یا تغییر میزان مصرف آن نکنید و جهت ادامه ی درمان با پزشک مشورت کنید.