فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
دانلود کتاب آمریکایی اثر هاوارد فاست pdf
دکتر می گفت روده هات را خالی نگه دار این مهم است روده هات را خالی نگه دار. اما خالی نگه داشتن روده ها مطلقاً بی نتیجه بود. عملاً در حلقه آشنایان آقای دره یر، هیچ کس او را سرزنش نکرده بود. سالها بود که هرگز نشده بود شبی به باشگاهش برود و موضوع مذاکره سر میز شام یا در هرجای دیگری که مذاکره ای در جریان بود دیر یا زود به بحث درباره نهضت کارگری تبدیل نشود و وقتی کار به این جا می کشید چگونه ممکن بود آقای دره یر را به خاطر پیوستن به گروه همسرایان دشنام و کینه سرزنش کرد؟
کینه از نهضت کارگری ترس از نهضت کارگری و دشمنی نسبت به نهضت کارگری همچون هریک از وظایف روزمره ای که بنا به عادت انجام میداد مانند لباس پوشیدن لباس درآوردن غذا خوردن با دست راست و بر سر گذاشتن به هنگام بیرون رفتن به سرشت ثانویاش تبدیل شده بود. بنابراین جای شگفتی نیست که وقتی آقای دره یر به ریاست هیئت منصفه رسیدگی به قضیه هی مارکت گمارده شد یک لیوان ویسکی و سودا را در باشگاهش بلند کرده و با شادمانی به افتخار مرگ همه آن گروه نوشیده بود و جای شگفتی نیست که محرمانه به دوستان نزدیکش گفته بود که یا آنارشیستها به دار کشیده خواهند شد یا نفرین بر خودش باد.
جای شگفتنی هم نیست که او به سود کیفرخواستهای مرگ مبارزه کرد و آنها را به نتیجه رساند، به طوری که سرانجام در سراسر شهر کسانی که او را میشناختند میگفتند اگر قرار باشد اعتبار این کار را به حساب یک نفر بگذارند، آن کس باید دره یر باشد. چیزی که شگفت انگیز است این است که پس از به دار آویختن چهار نفر از متهمان آرامش فکری آقای دره یر بر هم خورد در اثر طبیعی ترین واکنش در جهان وجود خودش چنان بی سروصدا و موذیانه بیتاب شد تا به جایی رسید که خود را یک آدمکش می پنداشت و به رغم اینکه از سوسیالیسم بسیار بیزار بود و به رغم اینکه برای خودش چقدر دلیل در مورد بلای پایدار کمونیستها گرد آورده بود نمیتوانست با رضایت خاطر به خودش بگوید که در قتل پارسونز و دیگران مشارکت نداشته است.
به تلاشی شدید برای پس دادن کفاره خود پرداخت؛ برای قضیه عفو سه نفری که هنوز زنده بودند پول داد. عریضه هایی را امضا کرد دیگران را به امضا کردن عریضه ها واداشت با همسر و دوستان صمیمی اش مجادلات شدیدی کرد اما می دانست که آرامش و سلامت عقل و اعتدال خودش به رهایی این سه نفر بستگی دارد و دائما به فرماندار تلفن میکرد تا اینکه، آلتگلد که از پافشاری او به ستوه آمده بود درباره اش از شیلینگ پرس وجو کرد. شیلینگ چگونگی وضعش را به او گفت و اشاره کرد که دره پر مایل است حکم بخشودگی را به زندان ببرد. واکنش نخستین آلتگلد ابراز بیزاری بود و گفت: «برود به جهنم.»
- حجم فایل : 74 مگابایت
- فرمت : pdf (غیر قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 291 ص