فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
دانلود کتاب اجتناب عالیجناب اثر سید مهدی شجاعی pdf
“راههای ارتقاء فرهنگ جامعه” این عنوان را درشت بالای ورق کلاسور خط دار چهار سوراخه نوشته ام و ذیل آن لااقل هفت، هشت سرفصل مهم و اصلی را یادداشت کرده ام تا بتوانم ذهن آشفته و پراکنده ام را حول آن محورها سر و سامان بدهم. و چند ورق کلاسور سفید را هم کنار صفحه اصلی گذاشته ام برای یادداشت کردن حرفهای مهم دیگران. زنگ تلفن زمانی به صدا در آمده که صحبت های مقدماتی من برای شروع جلسه و طرح و تبیین مسئله به اتمام رسیده، عمده وقت محمود، سپری شده و یک دقیقه وقت برای جمع بندی حرفهایش باقی مانده. خلاصه آنچه را که تا اینجا گفته، بالای صفحه سفید، مقابل اسم او مینویسم: برای ارتقاء فرهنگ مخاطب، ابتدا باید مؤثرترین شیوه های ارتباطی با مخاطب را ارزیابی و انتخاب کرد:
رادیو و تلویزیون، مساجد و منابر، کتاب و مطبوعات، فیلم و تأتر و… به حضار، به خصوص محمود با ایماء و اشاره می فهمانم که ادامه بدهند و مطمئنشان می کنم که حواسم به آنهاست و نه موضوع تلفن و نه کسی که آن سوی خط است، هیچ کدام از اهمیت چندانی برخوردار نیستند. و از خودم میپرسم: پس چرا مرددی برای قطع کردن تلفن و خلاصی از شر آن؟ به جای پاسخ، سؤالی دیگر در ذهنم نقش می بندد – آیا قطع کردن تلفن و خاموش کردن گوشی، درست ترین راه است؟ اینکه طرف کیست و با چه مرام و منزلت و شخصیت و اهمیتی، یک سوی مسئله است، اما سوی دیگر و مهم تر مسئله این است که مرا می شناسد و شماره تلفن مرا دارد.
و تصور می کند که من تعرضی نسبت به ناموسش یا معشوقه اش – که نمی دانم کیست – داشته ام و با خودش فکر کرده است که با این تلفن و تهدید و ارعاب – و به هر حال با زبان و فرهنگ خودش – حالی ام کند که نباید از کوچه معشوقه او بگذرم. در چنین موقعیتی آیا همین که من به خودم مطمئنم و یقین دارم که از کوچه معشوقه کسی عبور نکرده ام و به ناموس کسی نگاه بد نداشته ام، کافی است؟ آیا همین که برای خودم مسلم است که مسئله چیزی جز یک سوء تفاهم نیست، وجدان مرا آرام می کند و مجوز پاک کردن صورت مسئله و قطع کردن تلفن و خاموش کردن گوشی را به من میدهد؟ پس سرنوشت کسی که آن سوی خط قرار گرفته و این سوءتفاهم آرام و قرارش را گرفته
- حجم فایل : 21 مگابایت
- فرمت : pdf (غیر قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 96 ص