فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
دانلود کتاب تیز ذهن بمانید اثر سانجی گوپتا pdf
مارک تواین: «تنها راه حفظ سلامتی خوردن غذاهایی که نمیخواهید نوشیدن چیزهایی که دوستشان ندارید و انجام کارهایی است که تمایلی به انجامشان ندارید.» شوخ طبعی مارک تواین جاودانی است. مزاح او راجع به سلامتی شاید هنوز هم بعد از یک قرن تا حدی درست باشد. اما در اظهار نظر لطیف تواین حقیقتی نهفته است. اینکه بدانیم خوردن چه چیزی خوب است، حتی با معیارهای نوین هم ممکن است گیج کننده باشد.
خنده دار است که سالانه چندین کتاب و مطلب با موضوع رژیم غذایی اغلب دقیقاً در زمان پویش های «سال جدید، توی جدید» منتشر میشود. با این حال هنوز سردرگمی های فراوانی درباره بهترین راه سوخت رسانی به بدن وجود دارد: چه هدفمان کاهش وزن آسان باشد، چه پیشگیری از بیماری قلبی، تقویت عملکرد مغز یا چیزی کلاً متفاوت. به تجربه خودتان فکر کنید. تا به حال چند بار از خودتان پرسیده اید پالئو، کتو، بدون گلوتن، کم کربوهیدرات، کم کلسترول پسکترین، کم چربی یا گیاه خواری؟
این فقط بخش کوچکی از رژیم های گزارش شده در چند سال اخیر است. پزشکان معمولاً درباره تغذیه بیماران شان صحبتی نمی کنند. یکبار دیگر تجربه خودتان را در نظر بگیرید: آخرین باری که پزشکتان وقت گذاشت تا انتخاب های غذایی شما را بررسی کند و توصیه هایی علمی ارائه دهد چه زمانی بود؟ در سال ۲۰۱۷ مقاله ای در جاما منتشر شد که در آن دکتر اسکات کاهان از جانز هاپکینز و دکتر جوان منسن از هاروارد به مسئله نادیده گرفته شدن این موضوع مهم در معاینه های پزشکی پرداختند.
پیامد این مسئله به گفته آنها این است که: بیماران اکثر اطلاعات مربوط به تغذیه شان را از منابع اغلب نامعتبر دیگر به دست می آورند. طبق استناد آنها تنها ۱۲ درصد از معاینه های پزشکی شامل توصیه های تغذیه ای است، پس اگر پزشکتان در این باره با شما صحبت کرده است و شما به سؤال هایش صادقانه پاسخ داده اید، خوش شانس هستید.
حدوداً سالی یک بار به تفاهم نامه و دستورالعملی جذاب و جدید توجه میشود که پشتوانه اش اغلب نظریه ای ضعیف یا مبهم و دانشی گزینشی است که به آن «صید داده» میگویند. به همین دلیل است که اخبار ضدو نقیض درباره تغذیه فراوان است.
- حجم فایل : 73 مگابایت
- فرمت : pdf (غیر قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 318 ص