فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
دانلود کتاب شخصیت عصبی زمانه ما اثر کارن هورنای pdf
چون مسئله آزمندی و سیری ناپذیری در مورد تمایلات جنسی بیش از موارد دیگر دیده می شود، بسیاری از روانکاوان برای مسئله آزمندی نیز علت و منشأ غریزی قائل شده اند. ولی به نظر من علت حرص و آزمندی نیز مانند بسیاری از مسائل دیگر اضطراب است. از تجربه ای که در رابطه با بسیاری از افراد عصبی برای من حاصل شده است به این نتیجه رسیده ام که هر وقت به علتی از علل، مثلا بی مهری شخص مورد علاقه، بی اعتنایی یک دوست، شکست در عشق، یا شکست در یک کار خاص، اضطراب شدت می یابد عطش تمایلات جنسی و میل به دفع شهوت مخصوصا به طرق غیرطبیعی و انحرافی، یا میل به غذا خوردن بیش از اندازه نیز شدت می یابد؛
و برعکس، هر وقت به علت فرضا موفقیت در کاری یا دلجویی و استمالت محبوب، اضطراب تسکین می یابد، حرص و ولع كم می شود. در بعضی افراد عصبی با وجود اضطراب شدید حالت حرص و ولع دیده نمی شود. این امر حکایت بر آن می کند که در ایجاد حالت ولع علاوه بر اضطراب عوامل و شرایط دیگری نیز مدخلیت دارد. بنابراین، می توان گفت اضطراب شرط لازم برای ایجاد ولع هست، ولی شرط کافی نیست و وجود عوامل دیگر نیز ضرورت دارد. به نظر من علاوه بر اضطراب عامل دیگر که در بروز حالت ولع و آزمندی مدخلیت دارد، فقدان اعتماد به نفس و مأيوس بودن از خویش است.
بسیاری افراد عصبی از یک طرف احساس می کنند که نمی توانند روی پای خود بایستند، نمی توانند آدمهای مثبت و مفیدی باشند و امور زندگی خود را بچرخانند؛ بنابراین همیشه احساس می کنند که برای رفع نیازمندی های خود محتاج دیگران هستند. ولی از طرف دیگر، به علت احساس ناخواستنی بودن و به علت احساس بی ارزشی فکر می کنند هیچ کس میل ندارد چیزی به آنها بدهد. نتیجه بدیهی و حتمی چنین احساس و تصوری، نوعی حالت حرص و آزمندی خواهد بود.
- حجم فایل : 44 مگابایت
- فرمت : pdf (غیر قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 260 ص