فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
دانلود کتاب شوهر کمونیست من اثر فیلیپ راث pdf
“همه فکر می کنند سیلفید اسپانیایی است. وقتی به اسپانیا رفتیم همه او را به جای محلی ها می گرفتند.” این مطلب رقت انگیزتر از آن بود که حتی درباره اش بحث و جدل شود. به هرحال کی اهمیت می داد؟ آیرا اهمیت نمی داد. این کار برای آیرا فایده ای نداشت. از لحاظ سیاسی مخالف بود. هیچ نوع مذهبی را تحمل نمی کرد. در عید فصح، دوریس معمولا یک سفره سر خانوادگی می چید و آیرا به آن نزدیک نمی شد. خرافات قبیله ای.
فکر می کنم وقتی برای نخستین بار ایو فریم را دید به شدت مبهوت و مقهور او شد، همه چیز او را بهت زده کرده بود – در نیویورک تازه وارد بود، در آزادگان و دلیران تازه کار بود، برنامه نمایش رادیویی آمریکا را همه جا زیر بازویش همراه داشت – فکر می کنم یهودی بودن یا یهودی نبودن ایو هرگز مطرح نشد. برای آیرا چه فرقی می کرد؟ اما عقیده آنتی سمیتیسم و ضد یهودی؟ این خیلی اختلاف ایجاد می کرد. سالها بعد به من گفت که چگونه هر بار کلمه “یهودی” را علنا به زبان می آورد ایو می کوشید او را ساکت کند.
اگر در یک ساختمان آپارتمانی پس از دیدار با شخصی در جایی سوار آسانسور می شدند و در آنجا زنی بود که کودکی در بغل یا در کالسکه همراه می داشت، و آیرا حتی به حضورشان توجه نداشت، اما وقتی به خیابان می رسیدند، ایو می گفت، “چه بچه زشتی.” آیرا نمی توانست حدس بزند. چه چیزی ایو را ناراحت می کرد تا اینکه دریافت که آن بچه زشت همیشه بچه زنی بود که به نظرش کلا یهودی می آمد. «آیرا چطور می توانست آن گه را پنج دقیقه تحمل کند؟ خب، نمی توانست. اما آنجا ارتش نبود، ایو فریم هم یک پشت کوهی جنوبی نبود، و آیرا خیال نداشت او را سر جایش بنشاند.
در عوض او را با آموزش اکابری مشت و مال می داد. آیرا می کوشید برای ایو در نقش یک اودی باشد، اما او آیرا نبود. ریشه های اجتماعی و اقتصادی آنتی سمیتیسم. دوره درسش این بود. ایو را در اتاق دفترش می نشاند و از روی کتابهایش برایش بلند می خواند. از روی دفترچه های یادداشتی که در طی جنگ آن را با خودش همه جا می برد و ملاحظات و افکارش را در آن می نوشت، با صدای بلند می خواند. “یهودی بودن موجب هیچ برتری نیست – موجب هیچ فرودستی و حقارتی هم نیست. تو یهودی هستی، همین است که هست. داستان این است.»
- حجم فایل : 36 مگابایت
- فرمت : pdf (غیر قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 292 ص