فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
دانلود کتاب مفهوم احساس ها اثر مری لیمیا pdf
احساس تنهایی به این منظور طراحی شده که به شما انگیزه بدهد تا اقدام مقتضی را برای تسکین دادنش انجام دهید، هر چند آنچه هنگام تجربه ی یک احساس تصمیم به انجام دادنش میگیرید به اختیار خودتان است. گاهی احساس تنهایی را با حالت افسردگی – حالتی که اندوه، بی علاقگی به هر نوع فعالیت دشواری برای درگیر شدن یا ایجاد پیوند با زندگی از جمله عوارضش هستند – اشتباه می گیرند. زیرا مواقعی پیش میآید که شخص منزوی از فرق گذاشتن بین این دو وضعیت عاجز میماند.
ممکن است احساس تنهایی بکنید، حتی هنگامی که رابطه ای عاشقانه خویشاوندان زیاد و دوستان فراوان دارید، وقتی نیازمند و مشتاقید با فردی دیگر ارتباط عاطفی برقرار کنید و متوجه میشوید که چنین آدمی را در زندگی کم دارید، احتمالاً دستخوش احساس تنهایی میشوید. بنا بر تعریف، احساسها را بلافاصله پس از آنکه در اثر رویداد یا محرکی، فعال شدند تجربه میکنید. احساس تنهایی میتواند به تحرک درآید وقتی رابطه ای مهم و یاسمنا را به یاد می آورید که به پایان رسیده…
اگر دریابید که روابطتان از نظر عاطفی ارضا کننده نیستند، اگر عزیزی را از دست داده باشید، اگر دسترسیتان به روابط اجتماعی، به دلیل شرایط زندگی تغییر کرده باشد، یا در لحظه ای که در می یابید شخصی دیگر حقیقتاً شما را نمی شناسد و درک نمی کند. پژوهشگران روانشناسی، به منظور درک بهتر خصوصیات یا خصلتهای مشترک افراد تنها، پرونده ای اجمالی شامل عواطف، افکار و رفتارهای اشخاص تنها تهیه کردند.
این خصوصیات که صرفاً به روابط با کسان دیگر مربوط می شدند، عبارت بودند از انزوا گزیدن و دوری از سایرین، احساس عدم محبوبیت بین سایرین، احساس حذف شدن از فعالیتهای جمعی، احساس حقارت و تصور اینکه بلد نیستند دوست پیدا کنند. برخی دیگر از پژوهشگران دریافتند که احساس تنهایی با بعضی خصوصیتهای شخصی مرتبط است که از آن جمله اند:
کمرویی، اعتماد به نفس پایین، احساس بیگانگی، تصور اینکه در دنیا از انصاف خبری نیست و کنترلی بیرونی بر همه چیز حاکم است ـ باور به اینکه سایرین تقدیر یا شانس رویدادها و تصمیم هایتان را در زندگی تعیین میکنند و نه خودتان. عناصر مشترک در خصوصیات اخلاقی آدمِ منزوی نوعنمون ظاهراً عبارت اند از: احساس کم ارزش بودن و درماندگی.
- حجم فایل : 47 مگابایت
- فرمت : pdf (غیر قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 137 ص