فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
دانلود کتاب پشت نقاب ها چه می گذرد اثر پیمان آزاد pdf
دانشمندانی که برنامه ریزی آگاهانه موجودات انسانی را میپذیرند تا حدی هم به یک موجبیت ضعیف و جدی در شکل دادن به کنش آدمی اعتقاد دارند. هیچ یک از مکتبهای روان شناسی نمیتوانند منکر تأثیر عوامل محیطی و بیولوژیکی و ژنتیکی باشند. بنابراین به شکلی به تأثیر و نفوذ عوامل محیطی نیز معترفند.
این اعتقاد به موجبیت نرم و ضعیف توصیه میکند که عمل مردم تحت تأثیر منش آنان شکل میگیرد. بنابراین با این نظر کمتر مشکل داریم تا باور به موجبیت را با عقیده اراده آزاد آشتی بدهیم و یا با اعتقاد کسانی که به موجبیت حاد و شدید اعتقاد دارند و رفتار آدمی را تحت نفوذ محیط یا عوامل بیولوژیکی میدانند. آیا شما همچنان به تکنیکهای روانکاوی باور دارید؟ مسئله باور نیست. روانکاوی بخشی از دانش روان شناسی است.
در جاهایی کاربرد دارد و در جاهایی هم ندارد. مسایل انسان خیلی پیچیده است که تنها روانکاوی بتواند به آنها جواب بدهد. از این رو نباید برای یک محقق تنگنا ایجاد کرد. همچنان که من در آثارم آوردهام، دانش روان شناسی لحظه به لحظه تحول و تکامل پیدا میکند. به مسایل جدید در زندگی انسان جواب میدهد. روان شناسی تکاملی، در انتخاب راه درمان امروز خیلی تأثیرگذار شده است.
با این همه اجازه بدهید که نگاهی بکنیم به روش درمانی روان کاوی. روش درمانی روانکاوی شامل ۵۰ دقیقه کاویدن روان در طول هفته توسط روانکاو است؛ ممکن است طول درمان به ماه یا به سال هم بکشد. هدف روانکاو این است که آنچه را در ناخودآگاه بیمار جریان دارد به خودآگاه او بکشاند. یعنی مانع واپس زدن و فرار خاطرات آزار دهنده بیمار بشود. تکنیکهایی که روانکاو از آنها استفاده میکند عبارتند از:
- تداعی آزاد: بیمار به ذهن و فکر خود اجازه میدهد که به هر کجا سر بزند. مهم نیست که چه باشد. لازم نیست که این فکرها ارتباطی با هم داشته باشند یا مهم باشند. میتوانند خاطرات پیش پا افتاده باشند. میتوانند غیرمنطقی باشند. حرفهای پیش پا افتاده باشند. این تداعی باید به سطح آگاه ذهن بیاید.
- تجزیه و تحلیل رویاها: تجزیه و تحلیل محتوای رویاهایی که به یاد میآیند. برای اینکه محتوای ناخودآگاه فهمیده شود.
- انتقال: بیمار همه آنچه را به عنوان تضادها و تعارضهای درونی و احساسات و رویکردهای ذهنی دارد بیرون میریزد.
- حجم فایل : 90 مگابایت
- فرمت : pdf (غیر قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 381 ص