فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
مقاله هرم غذايي
مقدمه
تغذيه صحيح يعني رعايت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذايي روزانه.تعادل به معني مصرف مقادير كافي از مواد مورد نياز براي حفظ سلامت بدن است وتنوع يعني مصرف انواع مختلف مواد غذايي كه در 4 گروه اصلي غذايي معرفي مي شوند. بهترين راه اطمينان از تعادل و تنوع در غذاي روزانه استفاده از هر 4 گروه اصلي غذايي است.
4گروه اصلي غذايي عبارتند از: گروه نان و غلات، گروه ميوه ها وسبزي ها، گروه شير و لبنيات و گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها. در هر گروه، مواد غذايي داراي ارزش غذايي تقريبا” يكسان هستند و مي توان از يكي به جاي ديگري استفاده كرد. مقايسه مقدار مصرف روزانه از گروه هاي غذايي را مي توان با استفاده از شكل يك هرم نشان داد.
- حجم فایل : 8 مگابایت
- فرمت : word (قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 8