پاور ورد
ثبت نام / ورود سبد خرید 0

نمونه سوال امتحانی کیک ساز و ترساز نوبت دوم سال 96

نمونه سوال امتحانی کیک ساز و ترساز نوبت دوم سال 96
شناسه محصول 1239

فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.

نمونه سوال امتحانی کیک ساز و ترساز نوبت دوم سال 96

فرمت: ورد ( word)

حجم: 23 کیلوبایت


بخشی از سوالات

کدام فر دارای گریل است؟

الف) فر سنتی                                                   ب) فر چند طبقه

ج)فر خانگی                                                     د) فر طبقه ای با پایه متحرک

بهترین محلول جهت تمیز کردن یخچال و فریزر کدام است؟

الف) الکل سفید                                                ب)جوش شیرین

ج) آب ژاول                                                     د)سرکه

در توزین به روش متریک از کدام ابزار استفاده می شود؟

الف) لیوان های مدرج                                        ب) ترازو

ج) پیمانه های استاندارد                                    د) قاشقهای استاندارد

استفاده از کدام ابزار موجب افزایش بازدهی خمیرها می شود؟

الف) آسیاب برقی                                            ب) پالت

ج) الک                                                        د) قاشق چوبی

از همزن برقی برای مخلوط کردن کدام مورد استفاده نمی شود؟

الف) فرم گرفتن خامه                                       ب) مخلوط کردن آرد با مایه کیک

ج)کشدار شدن زرده تخم مرغ                             د)فرم دهی سفید تخم مرغ

از کدام وسلیه برای صاف کردن خامه روی کیک استفاده می شود؟

الف) لیسک                                                   ب)پالت

ج) ماسوره                                                    د) پنجره سیمی

برای جلوگیری از مرطوب شدن سطح زیرین کیک های پخته شده ، از کدام ابزار می توان استفاده کرد؟

الف) صفحه گردان                                          ب) پنکه

ج)پنجره سیمی                                             د) استفاده از قالبهای طرح دار

بطور معمول ارتفاع قالبهای پای ………………………. سانتیمتر است.

الف) 2                                                        ب) 10

ج) 15                                                        د)     8

کدام گزینه در مورد آرد گندم صحیح است؟

الف) آرد دارای گلوتن بالا برای تهیه کیک مناسب است

ب) از آرد دارای گلوتن پایین معمولا برای طبخ نانها استفاده می شود

ج) افزایش نشاسته ذرت به آرد دارای گلوتن بالا باعث بهبود کیفیت بافت کیک ها می شود

د) کاهش میزان گلوتن موجود در آرد باعث ایجاد بافت فشرده در کیکها می شود

 

3.7/5 ‏‫(3 نظر)‬

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

آشنایی با فرایند پشتیبانی محصولات:

✅ کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان پاور ورد بررسی شده و در صورت عدم وجود مشکل در نصب و فعالسازی منتشر می گردند. توجه داشته باشید تست محصولات در شرایط استاندارد (وردپس نصب شده فاقد افزونه های جانبی و استفاده از قالب های پیش فرض) می باشد.

✅ پیش از اقدام به نصب قالب یا افزونه های دریافتی حتما فایل دانلودی از پاور ورد را یک مرحله روی هارد دیسک رایانه خود از حالت فشرده خارج کنید و محتوای فایل دانلودی را به دقت بررسی نمایید زیرا در بسیاری از موارد فایل دریافتی شامل راهنمای نصب و سایر اطلاعات مورد نیاز جهت نصب می باشد.

✅ توجه داشته باشید محصولاتی که توسط پاور ورد طراحی نشده و از مارکت های جهانی خریداری شده اند صرفا شامل ترجمه زبان فارسی و تغییرات برای بهبود در زبان فارسی(راستچین) هستند و مشکلات یا باگ های احتمالی که ناشی از فارسی سازی یا ترجمه محصول نباشند می باید توسط طراح اصلی محصول رفع شوند و تا رفع این مشکلات می باید منتظر انتشار نسخه جدید توسط طراح اصلی محصول باشید.

✅ قابل ذکر است پشتیبانی محصولات به صورت لحظه ای نبوده و کارشناسان ما برای پاسخگویی به تیکت های احتمالی شما تا ۴۸ ساعت در روزهای غیر تعطیل فرصت دارند. لذا پس از ثبت تیکت در سیستم پشتیبانی شکیبا باشید و از ثبت تیکت های متعدد خودداری کنید.

✅ جهت ثبت هرگونه درخواست پشتیبانی و همچنین اخذ راهنمایی یا گزارش در مورد محصولات لطفا بر روی دکمه ثبت تیکت در زیر کلیک کنید.

ثبت تیکت پشتیبانی