فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
نمونه سوال شیرینی پز شیرینی های خشک نوبت دوم ۹۶
فرمت: ورد ( word )
حجم: ۲۳ کیلوبایت
برای شستشوی کدام یک از ظروف زیر نباید از مواد سفید کننده استفاده نمود؟ الف) پیر کس ب) پلاستیک ج) ملامین د) استیل |
حجم پیمانه های مورد استفاده در اغلب دستورات شیرینی پزی چند سی سی است؟ الف) ۲۵۰ ب) ۲۲۵ ج)۲۰۵ د) ۱۸۰ |
بهترین روش برای اندازه گیری مقدار روغن جامد استفاده از کدام وسلیه است؟ الف) پیمانه ب) ترازو ج) قاشق د)لیوان مدرج |
در دستور پخت یک شیرینی مقدار آرد ۲۲۵ گرم ذکر شده است حدودا چند پیمانه آرد باید استفاده نمود؟ الف)۱ ب)۵/۱ ج)۲ د)۵/۲ |