فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
پروژه مالی و حسابداری ، تولیدی ماکارونی کاکتوس
فرمت: ورد و اکسل
حجم: ۱۳۵ کیلوبایت
فراورده هاي ماكاروني به دو نوعند :
-۱ فراورده هاي ماكاروني ساده
-۲ فراورده هاي ماروني تخم مرغ دار
فراورده هاي ماروني به دونوع توپر وتوخالي نيز دسته بندي ميشوند
فراورده هاي ما کاروني توپر:
از فراورده هاي ماكاروني توپر مي توان :
۰ميلي متر است و / ۰ تا ۸ / -۱ ورمشيل يا رشته فرنگي كه قطرش بين ۵
خود به سه نوع ورميشل راست ، ورمشيل پيچ خورده و ورميشل
پراكنده تقسيم بندي ميشود.
-۲ اسپاگتي كه از متداولترين فراورده هاي ماكاروني است كه قطر آن
۲ ميلي متر است به دو نوع اسپاگتي كوتاه و اسپاگتي / ۱ تا ۵ / حدود
بلند تقسيم بندي مي شود .
-۳ نودل كه يكي ديگر از فراورده هاي ماكاروني است به صورت
۰ ميلي متر و به / نوارهاي محكمي مي باشند به ضخامت حدود
عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پيچ خورده و
نودل پراكنده تقسيم بندي ميشود.
-۴ انواع مخصوص اين فراورده هاي ماكاروني به اشكال گوناگون مثل
خربزه ، ستاره ، برنج، و غيره تهيه ميشوند و معمولا” از اين انواع
براي تهيه سوپ استفاده ميشود.
فراورده هاي ماكاروني توخالي:
-۱ فراورده هايي كه كاملا شبيه اسپاگتي است با اين تفاوت كه در ميان آن
حفره اي وجود دارد واندازه قطر خارجي آن ۴ تا ۵ ميليمتر است