فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
دانلود کتاب تجسم خلاق اثر شاکتی گاوین pdf
به منظور بکارگیری تجسم خلاق در تحقق خواسته هامان در زندگی، باید مشتاقانه قادر به پذیرش بهترین دستاورد دنیا، یعنی خیر و صلاح خود باشیم. شاید عجیب به نظر برسد. اما اکثریتمان نمیتوانیم قبول کنیم که امکان دارد خواسته هامان محقق نشود. این طرز فکر ناشی از احساس بی لیاقتی ای است که از دوران بچگی در ما رشد کرده است. این باور، افکار زیر را برایمان تداعی می کند. واقعا آن قدر آدم خوب و دوست داشتنی و لایقی نیستم، بنابراین لایق تحقق خواسته هایم نیستم.
گاهی اوقات این باور با احساسات متضاد آن، یعنی خوب و لایق بودن تداخل می کند. اگر دیدید که نمی توانید خود را در بهترین موقعیت ممکن تصور کنید، با افکار این چنینی دارید: « هرگز به آن دست نمی یابم » یا « این خواسته برای من محقق نمی شود ، بهتر است که به خودشناسی بپردازید. خودشناسی، برداشت و احساس شما نسبت به خودتان یا تجسم نفس اعمال خودتان است. این احساس پیچیده معمولا چند جنبه دارد. به منظور درک جنبه های متفاوت خودشناسی، چنین سؤالاتی را در طول روز در موقعیت های گوناگون از خود بپرسید.
اکنون چه احساسی راجع به خودتان دارید، به باورها و تصورات گوناگونی که در زمانهای مختلف از خود دارید، توجه کنید. یکی از مؤثرترین و جالب ترین کارها این است که تصورات مادی ای را که از خود دارید، با این نوع سؤالها بفهمید: « اکنون به نظر خودم چه شکلی هستم؟» اگر به نظر خودتان چاق، زشت، زمخت، یا لاغر، خیلی درشت یا خیلی ریز آمدید، نشانه این حقیقت است که در حق خودتان کم لطفی می کنید و آنچه را که لایقش هستید، یعنی بهترین ها را به خود نسبت نمی دهید. خیلی برایم عجیب است که می بینم اکثر افراد زیبا و جذاب خود را زشت، نالایق و بی ارزش تصور می کنند.
عبارات تأکیدی تجسم خلاق، شیوه های خارق العاده خلق خود دوست داشتنی و محبوب است. به محض این که فهمیدید خودتان را دوست ندارید و ارزش های خود را نمی شناسید، در هر فرصتی جملات محبت آمیز، مثبت و توأم با قدرشناسی به خود بگویید. هر گاه متوجه شدید نسبت به خود ایرادگیر و خشن هستید، آگاهانه تغییر نظر دهید و نسبت به خود مهربان و قدرشناس شوید. فورا متوجه می شوید این تغییر نظر شما نسبت به خودتان، در مورد دیگران هم صدق پیدا می کند. یعنی با آنها هم از در ملاطفت و مهربانی وارد می شوید.
- حجم فایل : 22 مگابایت
- فرمت : pdf (غیر قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 115 ص