پاور ورد
ثبت نام / ورود سبد خرید 0

سوالات شیرینی پزی درجه 2

سوالات شیرینی پزی درجه 2
شناسه محصول 28508

سوالات شیرینی پزی درجه 2

سوالات شیرینی پزی درجه 2

 

چند سری نمونه سوالات آزمون شیرینی پزی درجه 2 ( قنادی ) برای فنی و حرفه ای

فرمت فایل ها : pdf

حجم فایل: 7 مگابایت


کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲ قنادی فنی حرفه ای که شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد در قالب pdf

 

چند مورد از نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲

✅برای ریختن بکینگ پودر در داخل مایه کیک بهتر است آن را با کدام یک از موارد زیر مخلوط کنیم؟

الف-با روغن  ب-با تخم مرغ  ج-با سفیده تخم مرغ   د-با آرد

✅بهترین میوه ای که می توان از آن در بستنی استفاده نمود و پس از بسته شدن یخ نمی زند چیست؟

الف- موز  ب- آلبالو   ج- توت فرنگی  د- آناناس

✅در صورتی که شکر شیرینی بیش از حد باشد چه اشکالی بوجود می آید؟

الف-شیرینی ترد می شود  ب-شیرینی پهن می شود  ج-شیرینی سفت می شود  د-هیچ تغییری نمی کند

✅برای پخت کیک باید کیک را روی پنجره اول فر از طرف ………….. قرارداد
الف: بالا ب:پایین ج: وسط د: زیر

✅در شیرینی نان پنجره ای گرمی قالب باید ……………..باشد
الف: قالب باید خیلی خیلی گرم باشد ب: قابل باید سرد باشد
ج: نه زیاد داغ و نه زیاد سرد باشد د: نسبتا نیم گرم شود

✅در شیرینی پزی از چه موادی به عنوان چسب استفاده می شود؟
الف:سفیده تخم مرغ ب: شکر حل شده ج: عسل د: قند

✅اصطلاح ورامدن در مورد چه خمیرهائی بکار می رود ؟
الف: خمیرهایی که دارایی نمک و بیکین پودر باشند ب: خمیرهایی که دارای جوش شیرین و شکر باشند
ج: خمیرهایی که دارایی مایه خمیر باشند و مدتی بماند د: خمیرهایی که دارای جوش شیرین و بیکین پودر باشد

✅اگر خامه را بیش از حد معین بزنیم :
الف:سفت می شود ب: فرم نمی گیرد ج: به کره شیرین تبدیل می شود د: رقیق می شود

✅کدامیک از شیرینی های زیر را پی از بیرون آوردن از فر تا زمانی که کاملا خنک نشده نباید دست زد ؟
الف:شیرینی قطاب ب:گردوئی ج: نخودچی د: شیرینی کره ای

✅مواد شیرینی نارگیلی مانند ………………. تهیه می شود
الف: نان بادامی ب: نان قندی ج: نام کشمشی د: الف و ج

✅موارد مصرف شربت کارامل را بنویسید؟
الف: برای تهیه کرم کارامل ب: برای بستنی و کرم ها ج: شیرینی های تر د: همه موارد

✅از چه نوع ماستی در تهیه کیک ماست استفاده می شود ؟
الف: ماست معمولی ب: ماست غلیظ و شیرین ج: ماست ترش رقیق شده د: ماست غلیظ ترش

✅برای بدست آوردن شیره شکر شفاف و جدا کردن ناخالصی درون شکر چه کار می توان انجام داد ؟
الف: مقداری جوهر لیمو به آن افزود ب: مقداری آب لیمو به آن افزود
ج: مقداری سفیده تخم مرغ به آن افزود د: مقداری زاج به آن افزود

✅شربتی که روی باقلوا ریخته می شود باید چگونه باشد ؟
الف: بسیار غلیظ و کاملا داغ باشد ب: بسیار غلیظ و کاملا سرد شده باشد
ج: شربت رقیق تهیه کرده و یک مرتبه روی باقلوا بریزید د: شربت رقیق تهیه کرده و طی چند مرحله به باقلوا بیفزایید

✅چرا نان نخود چی نباید در معرض نور قرار گیرد ؟
الف:زیرا مزه آن تغییر می کند ب: تغییر طعم می هد
ج: تغییر رنگ می دهد د: همه موارد

✅طبخ کدامیک از کرم های زیر با حرارت بن ماری درون فر می باشد؟
الف:کرم موز ب:کرم کارامل ج:پودینگ وانیلی د: همه موارد

✅از چه نوع آردی در شیرینی خرده شکلات استفاده می شود؟
الف:آرد برنج ب: آرد سفید ج: آرد ذرت یا سیب زمینی د: موارد ب و ج

 

 

2/5 ‫(1 نظر)
نظر شما چیست ؟

نظرتان درباره سوالات شیرینی پزی درجه ۲ را با سایر بازدیدکنندگان سایت به اشتراک بگذارید.

-چهار=4

آشنایی با فرایند پشتیبانی محصولات:

✅ کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان پاور ورد بررسی شده و در صورت عدم وجود مشکل در نصب و فعالسازی منتشر می گردند. توجه داشته باشید تست محصولات در شرایط استاندارد (وردپس نصب شده فاقد افزونه های جانبی و استفاده از قالب های پیش فرض) می باشد.

✅ پیش از اقدام به نصب قالب یا افزونه های دریافتی حتما فایل دانلودی از پاور ورد را یک مرحله روی هارد دیسک رایانه خود از حالت فشرده خارج کنید و محتوای فایل دانلودی را به دقت بررسی نمایید زیرا در بسیاری از موارد فایل دریافتی شامل راهنمای نصب و سایر اطلاعات مورد نیاز جهت نصب می باشد.

✅ توجه داشته باشید محصولاتی که توسط پاور ورد طراحی نشده و از مارکت های جهانی خریداری شده اند صرفا شامل ترجمه زبان فارسی و تغییرات برای بهبود در زبان فارسی(راستچین) هستند و مشکلات یا باگ های احتمالی که ناشی از فارسی سازی یا ترجمه محصول نباشند می باید توسط طراح اصلی محصول رفع شوند و تا رفع این مشکلات می باید منتظر انتشار نسخه جدید توسط طراح اصلی محصول باشید.

✅ قابل ذکر است پشتیبانی محصولات به صورت لحظه ای نبوده و کارشناسان ما برای پاسخگویی به تیکت های احتمالی شما تا ۴۸ ساعت در روزهای غیر تعطیل فرصت دارند. لذا پس از ثبت تیکت در سیستم پشتیبانی شکیبا باشید و از ثبت تیکت های متعدد خودداری کنید.

✅ جهت ثبت هرگونه درخواست پشتیبانی و همچنین اخذ راهنمایی یا گزارش در مورد محصولات لطفا بر روی دکمه ثبت تیکت در زیر کلیک کنید.

ثبت تیکت پشتیبانی