چند سری نمونه سوالات آزمون شیرینی پزی درجه 2 ( قنادی ) برای فنی و حرفه ای
فرمت فایل ها : pdf
حجم فایل: 7 مگابایت
کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲ قنادی فنی حرفه ای که شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد در قالب pdf
چند مورد از نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲
✅برای ریختن بکینگ پودر در داخل مایه کیک بهتر است آن را با کدام یک از موارد زیر مخلوط کنیم؟
الف-با روغن ب-با تخم مرغ ج-با سفیده تخم مرغ د-با آرد
✅بهترین میوه ای که می توان از آن در بستنی استفاده نمود و پس از بسته شدن یخ نمی زند چیست؟
الف- موز ب- آلبالو ج- توت فرنگی د- آناناس
✅در صورتی که شکر شیرینی بیش از حد باشد چه اشکالی بوجود می آید؟
الف-شیرینی ترد می شود ب-شیرینی پهن می شود ج-شیرینی سفت می شود د-هیچ تغییری نمی کند
✅برای پخت کیک باید کیک را روی پنجره اول فر از طرف ………….. قرارداد
الف: بالا ب:پایین ج: وسط د: زیر
✅در شیرینی نان پنجره ای گرمی قالب باید ……………..باشد
الف: قالب باید خیلی خیلی گرم باشد ب: قابل باید سرد باشد
ج: نه زیاد داغ و نه زیاد سرد باشد د: نسبتا نیم گرم شود
✅در شیرینی پزی از چه موادی به عنوان چسب استفاده می شود؟
الف:سفیده تخم مرغ ب: شکر حل شده ج: عسل د: قند
✅اصطلاح ورامدن در مورد چه خمیرهائی بکار می رود ؟
الف: خمیرهایی که دارایی نمک و بیکین پودر باشند ب: خمیرهایی که دارای جوش شیرین و شکر باشند
ج: خمیرهایی که دارایی مایه خمیر باشند و مدتی بماند د: خمیرهایی که دارای جوش شیرین و بیکین پودر باشد
✅اگر خامه را بیش از حد معین بزنیم :
الف:سفت می شود ب: فرم نمی گیرد ج: به کره شیرین تبدیل می شود د: رقیق می شود
✅کدامیک از شیرینی های زیر را پی از بیرون آوردن از فر تا زمانی که کاملا خنک نشده نباید دست زد ؟
الف:شیرینی قطاب ب:گردوئی ج: نخودچی د: شیرینی کره ای
✅مواد شیرینی نارگیلی مانند ………………. تهیه می شود
الف: نان بادامی ب: نان قندی ج: نام کشمشی د: الف و ج
✅موارد مصرف شربت کارامل را بنویسید؟
الف: برای تهیه کرم کارامل ب: برای بستنی و کرم ها ج: شیرینی های تر د: همه موارد
✅از چه نوع ماستی در تهیه کیک ماست استفاده می شود ؟
الف: ماست معمولی ب: ماست غلیظ و شیرین ج: ماست ترش رقیق شده د: ماست غلیظ ترش
✅برای بدست آوردن شیره شکر شفاف و جدا کردن ناخالصی درون شکر چه کار می توان انجام داد ؟
الف: مقداری جوهر لیمو به آن افزود ب: مقداری آب لیمو به آن افزود
ج: مقداری سفیده تخم مرغ به آن افزود د: مقداری زاج به آن افزود
✅شربتی که روی باقلوا ریخته می شود باید چگونه باشد ؟
الف: بسیار غلیظ و کاملا داغ باشد ب: بسیار غلیظ و کاملا سرد شده باشد
ج: شربت رقیق تهیه کرده و یک مرتبه روی باقلوا بریزید د: شربت رقیق تهیه کرده و طی چند مرحله به باقلوا بیفزایید
✅چرا نان نخود چی نباید در معرض نور قرار گیرد ؟
الف:زیرا مزه آن تغییر می کند ب: تغییر طعم می هد
ج: تغییر رنگ می دهد د: همه موارد
✅طبخ کدامیک از کرم های زیر با حرارت بن ماری درون فر می باشد؟
الف:کرم موز ب:کرم کارامل ج:پودینگ وانیلی د: همه موارد
✅از چه نوع آردی در شیرینی خرده شکلات استفاده می شود؟
الف:آرد برنج ب: آرد سفید ج: آرد ذرت یا سیب زمینی د: موارد ب و ج