فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
مقاله چگونه توانستیم آسیب پذیری دانش آموزان دختر را در فضای مجازی کاهش دهیم؟
فرمت: ورد ( word )
حجم: 2 مگابایت
چکیده:
با توجه به اینکه :
فضای مجازی و غالباً بیماریهای آن ناشناخته است .
محیط آنلاین به گونه ای به غذای روح افراد در خانواده اضافه شده است .
هر خانواده در سبد کالا هایش اقلام مختلفی از ابزار ها ی جدید ( تکنولوژی )را پذیرفته است .
عواطف زلال ودقیق ، و قلب پاک و آماده تربیت ، نشاط و تحرک ، خلاقیت کمال طلبی و کنجکاوی نسل جوان در همین جعبه کوچک جادویی (تلفن همراه)محبوس شده است .
محیط کلی مدارس نیز تحت تاثیر آرزو های مجازی از سیر اصلی اهداف آموزش و پرورش فاصله گرفته اند و دختران تنها چیزی که از مدرسه نمی خواهند یادگیری دانش نهفته در کتابهایشان است .
والدین چندان با اینترنت و فضای مجازی آشنایی ندارند و دختران آنها جهت برقراری تماس با دوستان و یافتن دوستان جدید و به اشتراک نهادن اطلاعات شخصی و موضوعات مورد علاقه شان در شبکه های اجتماعی مجازی عضو می شوند و اغلب نیز از خطراتی که در کمین آنهاست آگاه نیستند .
لذا در این تحقیق اقداماتی صورت گرفت تا بتوانیم راهکارهایی جهت مقابله و کاهش آسیب ناشی از حضور در فضا های مجازی در ابعاد فرهنگی و آموزشی متناسب با شرایط محلی و بومی دانش آموزان مدرسه و با توجه به هنجارهای آن ارائه نماییم. .نتایج این پژوهش ، ضمن برجسته ساختن اهمیت نهاد خانواده و تذکر مورد تهدید قرار گرفتن آن از سوی شبکه های اجتماعی مرتبط با تهاجم فرهنگی دشمن ، شامل پیشنهاداتی نیز به منظور آشنایی هر چه بیشتر خانواده با تهدیدات فضای مجازی و استفاده صحیح از آن و در راستای تقویت هویت دینی می باشد. نتایج این مطالعه حاکی از آن است که تهدید هویت دختران ، اعتیاد اینترنتی ، فرهنگ پذیری از طریق اینترنت ، درگیری در عشق های مجازی و سوءاستفاده های جنسی تهدیدات جدی برای کاربران اینترنتی به همراه داشته است .