فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
پاورپوینت جایگزینی آردگندم با آرد ارزن در تولید بیسکویت
◄با ارتقاء سطح دانش و فرهنگ جوامع و همچنین آگاهش از اثرات مفید تغذیه سالم بر کیفیت زندگی و هزینه های حفظ سلامت، صنایع غذایی با چالش های جدیدی در زمینه تولید محصولات غذایی، سازگار با ذائقه مصرف کننده و در عین حال ارتقاء دهنده سلامت روبرو است. برای مواجهه با چنین چالشی، میباید منابع جدید موثر بر سلامت انسان و سایر منایع طبیعی مغذی با ویژگی های عملکردی مطلوب شناسایی گردد (آجیلا و همکاران، 2007). یکی از ترکیباتی که قابلیت آن را دارد تا در آینده به عنوان جایگزین مناسب آرد گندم در تولید محصولات نانوایی سالم و بهبود دهنده
بیماری ها درآید، آرد ارزن است.
◄ ارزن در مقایسه با غلات اصلی، مقاوم به آفت و بیماری، دارای فصل رشد کوتاه و قابلیت تولید در شرایط خشکسالی میباشد. دانه های ارزن علاوه بر ارزش تغذیه ای شان دارای پتانسیل بهبود سلامت انسان هستند.
◄ با توجه به اینکه مصرف محصولاتی بر پایه غلات نظیر بیسکویت در بین مردم کشور ما عمومیت دارد، انتخاب این مواد غذایی به عنوان حاملی
مناسب به منظور افزودن مواد مغذی به رژیم غذایی مصرف کنندگان منطقی به نظر میرسد. از طرفی کیفیت محصولات نانوایی بدون گلوتن پایین تر
از محصولات حاوی گلوتن است (ماتوس و همکاران، 2014)؛ لذا تولید و بهبود کیفیت محصولات بدون گلوتن جدید نیز یکی از چالش های مهم در صنعت غذا میباشد.
◄ بیسکویت یکی از انواع فراوردههای نانوایی میباشد که به دلیل ارزش تغذیه ای، قابلیت مصرف سریع و آسان، تنوع، ماندگاری طولانی و قیمت
مناسب به میزان گستردهای توسط اقشار مختلف جامعه مصرف میشود (سودها، 2007).
- حجم فایل : 1 مگابایت
- زبان : فارسی
- فرمت : ppt ( قابل ویرایش)
- تعداد صفحات : 24