فایل ممکن است بخاطر نمایش در سایت بهم ریختگی داشته باشد.
پروژه مالی و حسابداری ، تولیدی ماکارونی کاکتوس
فرمت: ورد و اکسل
حجم: 135 کیلوبایت
فراورده هاي ماكاروني به دو نوعند :
-1 فراورده هاي ماكاروني ساده
-2 فراورده هاي ماروني تخم مرغ دار
فراورده هاي ماروني به دونوع توپر وتوخالي نيز دسته بندي ميشوند
فراورده هاي ما کاروني توپر:
از فراورده هاي ماكاروني توپر مي توان :
0ميلي متر است و / 0 تا 8 / -1 ورمشيل يا رشته فرنگي كه قطرش بين 5
خود به سه نوع ورميشل راست ، ورمشيل پيچ خورده و ورميشل
پراكنده تقسيم بندي ميشود.
-2 اسپاگتي كه از متداولترين فراورده هاي ماكاروني است كه قطر آن
2 ميلي متر است به دو نوع اسپاگتي كوتاه و اسپاگتي / 1 تا 5 / حدود
بلند تقسيم بندي مي شود .
-3 نودل كه يكي ديگر از فراورده هاي ماكاروني است به صورت
0 ميلي متر و به / نوارهاي محكمي مي باشند به ضخامت حدود
عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پيچ خورده و
نودل پراكنده تقسيم بندي ميشود.
-4 انواع مخصوص اين فراورده هاي ماكاروني به اشكال گوناگون مثل
خربزه ، ستاره ، برنج، و غيره تهيه ميشوند و معمولا” از اين انواع
براي تهيه سوپ استفاده ميشود.
فراورده هاي ماكاروني توخالي:
-1 فراورده هايي كه كاملا شبيه اسپاگتي است با اين تفاوت كه در ميان آن
حفره اي وجود دارد واندازه قطر خارجي آن 4 تا 5 ميليمتر است